Dallmayr Crema d Oro Selektion 2022 Hakuna Matata

  • Марка: Dallmayr

Dallmayr продължава своята успешна серия „Избор на годината“ под шапката на линията Crema d'Oro и ще представи шестото си специално издание в началото на 2022 г.

Както подсказва името "Hakuna Matata", завладяващо топ кафе от Източна Африка, където страстта се среща с joie de vivre - ароматно с отличителен характер, аромати на черен шоколад и деликатни плодови нотки.

Наслаждение от кафе от Източна Африка Елегантен, привличащ вниманието дизайн на опаковката с разказване на истории на гърба на опаковката.

Цяло зърно, идеално за напълно автоматични кафе машини, френска преса и филтър кафе Аромат на вкус, с изразена пълнота, аромати на шоколад и деликатни плодови нотки

 

 

ПРИКЛЮЧЕНА АФРИКА

 

  • Фразата "Hakuna Matata" идва от суахили и в свободен превод означава "всичко е в най-добрия ред". Суахили е най-разпространеният език в Източна Африка. Регионът на изток от Нил, известен със своите безкрайни савани, огромни езера, планински дъждовни гори и планински масиви, също е оригиналният дом на кафето. Почвите са предимно от вулканичен произход - идеални за отглеждане на благородна планинска арабика. Нашите кафе експерти са усъвършенствали парче от регионите на Уганда, Руанда и Танзания с нежното изкуство на Dallmayr на печене и го внесоха в чашата. Многостранното високопланинско кафе, приготвено от зърна Арабика и малка част от висококачествени зърна Робуста, очарова с изразената си пълнота и аромати на черен шоколад, както и деликатни плодови нотки. Пакетът блести в наситен нюанс на зелено и е украсен с източноафрикански орнаменти. Като цар на животните, лъвската глава в средата символизира изключителността и естествената сила на тазгодишното специално издание.
42,50 лв.
Базова цена: 42,50 лв.
Моля, изберете: