Тулси джинджифил и портокал
Съставки:
Тулси, парченца ябълка, портокаова кора, ройбос, върбинка, джинджифил парчета, червен пипер, кардамон, канела, ароматизатори, слънчоглед цвят.
Тулси е индийския еквивалент на нашия босилек. Смята се, от местните жители като цар на всички билки и е присъща характеристика на всяка градина. Ройбос чай, върбинка и изсушени парчета джинджифил и портокалова кора са комбинирани с екзотични подправки, за да се създадете разкошно плодов, пикантен вкус. И чудесно релаксиращ аюрведа чай.
Подготовка:
Залейте с кипяща вода. Време на запарване 5-10 минути. Една чаена торбичка е достатъчна за 250-300 мл.
Индивидуална, луксозна, пирамидална опаковка.