Кафеавтомат Melitta®Purista

  • Марка: Melitta
Чистото удоволствие от всяка чаша кафе!  

Purista е един от най-компактните кафеавтомати в света. С ширина само 20 см е идеален за почти всеки кухненски плот!
С елегантен дизайн и модерен контролен панел, снабден с въртящо се копче, но и със специални бутони за персонализиране, самопочистване, но и много други интелигентни функции, Purista се използва по интуитивен начин! В допълнение, последното поколение дизайн на отделението за събиране на капки е изработен от неръждаема стомана и е снабден с висококачествена част против надраскване.


Безшумна система за смилане

Можете да се насладите на кафе от прясно смлени зърна, докато всички спят! Системата за смилане на кафеавтомата Purista е изработена от стомана, специално проектирана да смила кафените зърна бързо и тихо!Бутон за любимото ви кафе!

Искате ли да се насладите бързо на любимото си кафе? След това запазете настройките за интензивност на кафето и необходимото количество кафе и отсега нататък, благодарение на функцията за запаметяване на персонализирано кафе, всичко, което трябва да направите, е да натиснете един бутон! Вашият кафеавтомат Purista ще се погрижи за останалото.
В допълнение, системата за смилане ви позволява да изберете една от 5-те степени на смилане, така че да можете да се насладите на чаша кафе, направено точно по ваш вкус!

Система за предварителна инфузия: Aroma Extraction System
AES (Aroma-Extraction-System) добавя важна стъпка към процеса на извличане, което прави разликата между обикновено и изключително кафе: разпределя малко количество вода върху пресованото кафе, за да обогати аромата на кафето.


Лесен за изпълнение контрол
Не правите компромиси с кафеавтомата Purista: изберете една от 3-те степени на интензитет на кафето, задайте количеството вода според чашата, която искате да използвате и натиснете бутона за една чаша или този за две чаши, ако искате да приготвите две чаши еспресо едновременно. Ако запазите любимите си настройки, кафеавтоматът Purista ще ги запамети и в бъдеще с натискане на един бутон  ще можете да приготвите кафето, както желаете! Освен това с бутона за обслужване имате достъп до програми и функции за самопочистване.

Лесен за поддръжка и почистване
Интегрираните програми за почистване и декалцификация ви помагат да поддържате кафеавтомата Purista в оптимално състояние, за да му се насладите за дълъг период от време. Цикълът на почистване отнема около 15 минути, докато цикълът на премахване на котлен камък отнема 25 минути, за да завърши процеса. Освен това кафеавтоматът Purista ще ви предупреди чрез LCD екрана, когато се нуждае от почистване.


Регулируема капкова система

Кафеавтоматът Purista има интелигентна капкова система: тя може да се регулира по височина, така че всеки тип чаша да пасва идеално. За да се насладите на чаша кафе в нечия друга компания, уникалната система на кафеавтомата Purista ви позволява да приготвите едновременно две чаши еспресо, с обикновено натискане на бутон!


Компактен и елегантен дизайн

Purista е един от най-компактните кафеавтомати в света! Той е широк само 20 см и се вписва в почти всяко пространство в кухнята! Той има модерен и елегантен дизайн и контролен панел с голямо въртящо се копче, но и бутони, предназначени за използването на другите интелигентни функции.
 1 397,00 лв.
Базова цена: 1 397,00 лв.
Моля, изберете:
Подобни продукти